07/09/2020

Orfa Visser neemt deel aan de eerste virtuele 3D beurs “Midden in de Maak”.

Nu bij elkaar komen is in deze corona-tijd lastig. Fysieke beursdeelname is of wordt uitgesteld. Om deze reden omarmt Orfa Visser de gelegenheid om deel te nemen aan deze unieke virtuele beurs.

Midden in de Maak is een nieuwe, virtuele beurs, waar de Nederlandse maakindustrie bij elkaar komt en zich kan presenteren. Van 15 september tot en met 9 oktober 2020 is deze beurs online actief en de verwachting is dat ruim honderd maakbedrijven hun activiteiten en diensten gaan tonen.

Voor de bezoekers geldt dat ze door de beurshal lopen en elke stand van de deelnemende bedrijven binnen kunnen gaan. Virtueel, 360 graden vergelijkbaar met Google Street View. Ook kunnen ze zelf aangeven contact te willen met een deelnemend bedrijf.

De eerste beursdag is op dinsdag 15 september. Dan wordt de virtuele beurs ‘Midden in de Maak’ officieel geopend door (onder voorbehoud) Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie en Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag & Aanbod.

Wij zien u graag op onze stand om te laten zien wat Orfa Visser voor u kan betekenen en uiteraard zitten wij klaar om u te woord te staan!

Graag “tot ziens”

Virtuele stand Orfa Visser

Menu

Overig