Orfa Visser

Orfa Visser (Ornamentenfabriek Visser) is al bijna 100 jaar actief in de meest uiteenlopende branches. Belangrijke criteria bij het selecteren van een toeleverancier zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency. Bij Orfa Visser krijgen deze kritische succesfactoren concreet gestalte. Onze organisatie is er volledig op gericht om opdrachten van u als uitbesteder doelmatig en kwaliteitsgericht uit te voeren.

Orfa Visser beschikt over 20.000 m2 bedrijfsterrein waar middels een modern en uitgebreid machinepark nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige halffabricaten worden geproduceerd. Doordat wij een groot aantal bewerkingen in eigen huis uitvoeren kunnen wij u ook complete samengestelde producten toeleveren.

Onze geschiedenis

Vooraanstaand internationaal toeleverancier met 4 disciplines:

  • Forceren (Ø10 – Ø3000 en t/m 12 mm wanddikte)
  • Dieptrekken (volautomatisch tot 250 ton en conventioneel tot 400 ton)
  • Flenswalsen (Ø315 – Ø2400 en t/m 12 mm wanddikte)
  • Lassen (mig, mag, tig, punt, plasma en robotlassen)

Kwaliteit

Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit kunnen alleen gewaarborgd worden als de logistieke productiebesturing volledig geautomatiseerd is. Bij Orfa Visser is het volledige proces al sinds 1996 geborgd in een ERP systeem waarin alle zaken vanaf een offerte aanvraag t/m de financiële afhandeling in verwerkt worden.

Kwaliteitscontroles tijdens het productieproces zijn bij Orfa Visser de normaalste zaak.
Via een eigen kwaliteitsbewakingssysteem kunt u als opdrachtgever aangeven hoe hoog de lat moet liggen. Hierbij worden tevens controles en gemeten parameters vastgelegd.

Voor levering aan o.a. de vliegtuig- en auto-industrie worden strenge controles uitgevoerd op de processen. De producten worden steekproefsgewijs gecontroleerd op maatvoering.
De gegevens worden allemaal vastgelegd in meetrapporten. En u kunt, als klant, aangeven welke certificaten meegeleverd dienen te worden.

Als toeleverancier van 4 verschillende disciplines staat de juiste levertijd aan onze klanten altijd centraal. De huidige trend van lean manufacturing dwingt industriële productiebedrijven, zoals Orfa Visser, tegen zo laag mogelijke kosten en zo kort en betrouwbaar mogelijke levertijden een scala aan uiteenlopende orders flexibel te verwerken.

Orfa Visser verschaft zijn vakmensen op de werkvloer inzicht in de door hem of haar uit te voeren werkzaamheden middels shopfloorcontrol. Deze wordt gevoed vanuit de grafische planning in ons uitgebreide ERP systeem. Vanuit de grafische planning kan automatisch de medewerker ingepland worden op prioriteit. Hiernaast is het mogelijk om via hetzelfde computerscherm de uren te boeken op betreffende orders. Tevens melden onze vakmensen bewerkingen gereed. Ook onze verkoopafdeling kan direct de doorstroming volgen.

Door middel van real-time productieplanning worden onze doorlooptijden inzichtelijker en is er sneller bij te sturen waardoor onze klanten van de afgesproken levertijd op aan kunnen.

Neem contact op

Transport

Orfa Visser levert “af fabriek” te Dronten. Daarnaast kunnen wij op verzoek het transport voor u verzorgen, zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt. Wij schakelen dan onze betrouwbare logistieke vervoerspartner in.

Onze logistieke vervoerspartner levert binnen 24 uur door geheel Nederland en binnen 72 uur door geheel Europa. Onze partner kan snel schakelen en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn alle vrachtwagens voorzien van boordcomputers, waarmee iedere zending nauwgezet kan worden gevolgd. Onze logistieke vervoerspartner coördineert, begeleidt en bewaakt van A tot Z uw producten, die Orfa Visser met zorg gemaakt heeft.

Menu

Overig