Lassen is één van de vele processen waarvoor u bij Orfa Visser terecht kunt. En hoewel er niets zo flexibel is als de traditionele lasmethode, biedt robotlassen voldoende flexibiliteit om kleine partijen met een terugkerend patroon te lassen. Daarnaast kent robotlassen enkele bijzondere voordelen die bepalend kunnen zijn voor deze keus.

 

Informatie aanvragen
Plasma_lassen

Hoe werkt het?

Bij het robotlassen maken we gebruik van een speciale lasrobot. In een 3D weergave wordt het te lassen product op het scherm getoond. De onderdelen worden in de lasmal geplaatst en het robotlassen kan van start gaan. Om de laskwaliteit te waarborgen is een juiste lasmal en afstelling doorslaggevend.

Kenmerkende voordelen
Orfa Visser beschikt over verschillende lasrobots om flexibel te kunnen inspelen op de wensen van haar opdrachtgevers. Wij merken dat steeds meer producten zich prima lenen voor geautomatiseerd lassen. Lasersnijden en geautomatiseerd CNC-kanten zijn ideale voorbewerkingen voor het robotlassen en worden veelvuldig toegepast bij het produceren van complexe producten.

Robot lassen

Alhoewel niets zo flexibel is als de traditionele lasmethode, biedt robot lassen voldoende flexibiliteit om kleine partijen met een terugkerend patroon te lassen. Het grote voordeel kan gevonden worden in de hoge consistentie van de laskwaliteit.

 

Lastechnieken

U kunt bij ons terecht voor de volgende lastechnieken:
  • mig / mag lassen;
  • tig lassen;
  • puntlassen;
  • plasmalassen;
  • robotlassen.
Informatie aanvragen

Meer informatie over robotlassen?

Via onderstaande link kunt u ons een bericht sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen

Menu

Overig