15/05/2023

Al 25 jaar zonder paniek…

Al 25 jaar zonder paniek, loopt Bennie door onze fabriek. Gefeliciteerd, Bennie!

Lees bericht
11/05/2023

Frans Visser 70 jaar!

Hij is 18 met 52 jaar ervaring. Aan de pensioenleeftijd heeft hij maling. Al is hij officieel bejaard, hij is nog lang geen ouwe taart. Hij doet het wel iets rustiger aan en kijkt uit naar het 100-jarig Orfa Visser bestaan. Zijn lust en streven: ♪ Lang zullen ze leven! ♫

Lees bericht
21/02/2023

Jubilarissen 25 jaar in dienst

Corona gooide ‘even’ roet in het eten, maar Orfa Visser was ze niet vergeten. Ze zijn in dienst, al (ruim) 25 jaar en gingen met hun partners en met elkaar… In de limousine voor een diner richting Utrecht en zo kwamen ze bij Tina Turner de musical terecht. Patrick, Eelco, Bennie en Martin, gefeliciteerd met jullie jubileum!

Lees bericht
20/02/2023

Training afgerond

Leidinggeven en samenwerken Michel, Ivan, Bennie, Robin en Harry hebben in week 7 hun training afgerond. Een belangrijk onderdeel van de training was gesprekstechnieken. Door middel van rollenspellen en met behulp van een acteur werd ingegaan op praktijkvoorbeelden die werden ingebracht door de cursisten. Wij feliciteren deze kanjers!      

Lees bericht
31/10/2022

Orfa Visser sponsor van ASV Dronten

Orfa Visser B.V. is trotse sponsor van ASV Dronten. Bekijk hier de video van ASV Dronten  

Lees bericht
20/06/2022

ORFA Visser B.V. in de prijzen!

ORFA Visser B.V. in de prijzen! Met gepaste trots hebben we afgelopen week de ‘Best Supplier Award’ ontvangen uit handen van Hans Faas van Kverneland Group Nieuw-Vennep BV. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste leveranciers van bedrijven die onder de Kubota Group vallen en voldoen aan de A+ status. De leveranciers worden onder andere beoordeeld op kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. ORFA Visser B.V. heeft in 2021 bewezen dat het een betrouwbare toeleverancier is ondanks de moeilijke omstandigheden die het wereldgebeuren met zich mee bracht. We zijn dan ook trost op elkaar dat we dit samen hebben bereikt!  

Lees bericht
12/05/2022

Nieuwe lichtkoepels

Onze lichtkoepels zijn vervangen waardoor er meer licht is in de fabriekshal. We testen of de lampen overdag deels uit kunnen blijven. Recent was het dak al voorzien van een aluminium coating dat een groot deel van het zonlicht en daarmee de warmte reflecteert. Zo blijven we ‘cool’ en koel. Rondom is het dak voorzien van een valbeveiliging zodat het dak weer aan de actuele veiligheidseisen voldoet.

Lees bericht
05/05/2022

Certificaat Industriële Robotica

April 2022. Werken met industriële robots is een vak apart. Metaalbewerkingsbedrijf Orfa Visser in Dronten beschikt al jaren over verschillende industriële robots maar ging toch ‘back to school’. ‘Met een verdiepende opleiding zouden we de mogelijkheden van deze robots naar een hoger plan kunnen tillen’, stelden medewerkers Robin Smit, Lucas Althuis en Ivan Pejcinovic. Hun wens werd gehonoreerd. Na een tiendaagse training bij Landstede Groei Opleidingen, kregen ze het certificaat ‘Industriële Robotica’ uitgereikt. Lees hier hoe Robin, Lucas en Ivan de smaak te pakken hebben….

Lees bericht
22/03/2022

Alle ruimte om te leren…

Terug naar school Ivan, Robin en Lucas zijn gestart met een training Industriële Robotica bij Landstede MBO Harderwijk. Dit begon met een veiligheidsinstructie. Daarna de kooi in met de Fanuc robot. Dat krijg je als je werkt bij Orfa Visser in Dronten. Alle ruimte om te leren werken met industriële robotica. Succes, mannen!  

Lees bericht
10/05/2021

Petje af voor Bosko: nu pensioen

Op 19 april namen we afscheid van Bosko. Hij gaat na 23 jaar werken bij Orfa Visser, met pensioen. Bosko is begonnen als slijper, heeft ook gewerkt bij de Forceerderij maar had de meeste jaren zijn eigen domein. Hij was een betrouwbare schakel bij het puntlassen en verpakken (klant specifiek). Ook assisteerde hij regelmatig bij Expeditie, met name als back-up. Bosko heeft als enige hobby tuinieren. Daar heeft hij nu meer tijd voor. We nemen figuurlijk ons petje af voor Bosko en wensen hem heel veel plezier. We hopen hem nog eens te verwelkomen bij Orfa Visser. Hartstikke bedankt voor alle trouwe jaren, Bosko!  

Lees bericht
09/04/2021

Zo blijven we cool (en koel)

Recent hebben wij ons dak laten voorzien van een reflecterende coating. Zo blijft de warmte zoveel mogelijk buiten en houden we binnen ons hoofd koel.

Lees bericht
24/02/2021

Ivan Pejcinovic, Bankwerker Lasser bij Orfa Visser

Zijn vader was al ruim 2 jaar in dienst toen Ivan 21 jaar geleden ook bij Orfa Visser kwam werken…

Lees bericht
21/01/2021

Nieuwe forceermachine!

In januari is wederom een nieuwe forceermachine geïnstalleerd. Met deze machine produceren we ook enkele stuks. Grotere series met behulp van een robot en tot een diameter van 1200 mm. De machine forceert probleemloos rvs tot 4 mm dikte. Deze Machine is een mooie aanvulling. Hierdoor kunnen producten op meerdere machines gemaakt worden, waardoor we nog flexibeler zijn en de levertijd nog beter kunnen waarborgen.  

Lees bericht
18/01/2021

Pensioen na 100 dienstjaren

Piet, Karel en Chan, Nou, die konden er wat van! Samen goed voor 100 dienstjaren, gaan deze mannen nu genieten van hun pensioenjaren. Piet was lasser, kantbankspecialist en heeft een wall of fame, en met een Orfa Visser Keezenspel ging hij heen. Karel was goed in aluminium en borium lassen maar gaat nu dus ook verkassen. Chan laste bijna 45 jaar en is nu bij Orfa Visser klaar. Achter de geraniums zitten gaan ze echter niet want bij M.E.C. Dronten zie je onze Piet. En Karel gaat automaterialen koerieren dus blijven ze soepel hoor, die werkspieren. Mannen, bedankt voor de trouwe jaren. Wij wensen jullie alle goeds, samen met je dierbaren.

Lees bericht
Nieuwe Wals BM 27/10/2020

Nieuwe wals

Nieuwe wals in gebruik genomen. Onze oude wals is na 21 jaar trouwe dienst vervangen door een nieuwe computergestuurde precisie wals. De nieuwe wals is op 26 oktober in gebruik genomen. Naast de verbeterde snelheid heeft de nieuwe 4 rollen (in plaats van 3) en kan tot 8 mm plaatdikte aan. Dankzij de 4 rollen kunnen we de plaat aan beide kanten aanbekken zonder de plaat te hoeven omdraaien.  

Lees bericht
Virtuele stand Orfa Visser 07/09/2020

Midden in de Maak

Orfa Visser neemt deel aan de eerste virtuele 3D beurs “Midden in de Maak”. Nu bij elkaar komen is in deze corona-tijd lastig. Fysieke beursdeelname is of wordt uitgesteld. Om deze reden omarmt Orfa Visser de gelegenheid om deel te nemen aan deze unieke virtuele beurs. Midden in de Maak is een nieuwe, virtuele beurs, waar de Nederlandse maakindustrie bij elkaar komt en zich kan presenteren. Van 15 september tot en met 9 oktober 2020 is deze beurs online actief en de verwachting is dat ruim honderd maakbedrijven hun activiteiten en diensten gaan tonen. Voor de bezoekers geldt dat ze door de beurshal lopen en elke stand van de deelnemende bedrijven binnen kunnen gaan. Virtueel, 360 graden vergelijkbaar met Google Street View. Ook kunnen ze zelf aangeven contact te willen met een deelnemend bedrijf. De eerste beursdag is op dinsdag 15 september. Dan wordt de virtuele beurs ‘Midden in de Maak’ officieel geopend door (onder voorbehoud) Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie en Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag & Aanbod. Wij zien u graag op onze stand om te laten zien wat Orfa Visser voor u kan betekenen en uiteraard zitten wij klaar

Lees bericht
Martin Huurneman met taart 14/08/2020

Martin Huurneman 25 jaar in dienst

Vandaag is het 25 jaar geleden dat Martin Huurneman in dienst kwam bij Orfa Visser. Op 14 augustus 1995 begon Martin op de afdeling Forceerderij. Hij is zelfs gediplomeerd forceur! Sinds ongeveer 10 jaar is Martin werkzaam op de afdeling Draaierij. Gefeliciteerd Martin!

Lees bericht
Fiber laser 05/08/2020

Fiber laser, ons nieuwe werkpaard

Na jarenlange trouwe dienst zal onze oude CO2 lasersnijmachine worden vervangen door een nieuwe fiberlasersnijmachine. De nieuwe lasersnijmachine is sneller, gebruikt minder energie en biedt een hogere snijkwaliteit. Met deze investering voldoet Orfa Visser aan de nieuwste stand der techniek op het gebied van lasersnijden. De nieuwe fiberlasersnijmachine zal nog deze zomer bij Orfa Visser worden geïnstalleerd.

Lees bericht
Strandstoel naast Orfa visser logo 30/06/2020

Pensionering Gerard Meijerink

Per 1 juli a.s. zal onze collega Gerard Meijerink van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Gerard heeft bijna 44 jaar bij Orfa Visser gewerkt, waarvan 35 jaar als Hoofd Verkoop Binnendienst. Vanwege de huidige Coronapandemie, zullen wij op een later tijdstip formeel afscheid gaan nemen van onze gewaardeerde collega. De werkzaamheden van Gerard zullen worden overgenomen door zijn collega’s. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we u, ook in de toekomst, met ons team goed van dienst kunnen blijven zijn.

Lees bericht
lassen 20/03/2020

Bericht i.v.m. Corona uitbraak

Omdat wij merken, dat de ongerustheid onder onze klanten groeit over de impact, van de Covid-19 uitbraak, op onze leveringen, informeren we u over de maatregelen die wij hebben getroffen, om allereerst onze medewerkers te beschermen, maar ook om de continuïteit van de leveringen aan onze klanten zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Wij hanteren hierbij de richtlijnen en protocollen van het RIVM. Orfa Visser heeft de volgende maatregelen getroffen: Onze (verkoop)medewerkers bezoeken geen klanten en leveranciers en werken zoveel mogelijk vanuit zowel kantoor als huis. Wij zijn zeer terughoudend in het ontvangen van externe mensen. Mocht u ons willen bezoeken, dan verzoeken wij u om ons eerst telefonisch te benaderen, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen over de noodzaak van het eventuele bezoek. De medewerkers, die wel op onze locatie in Dronten werken, houden maximale afstand van elkaar, waarbij de minimale aanbevolen afstand van 1,5 meter ruimschoots wordt toegepast. Daar komt nog bij dat we de pauzes hebben opgesplitst, om steeds zo weinig mogelijk mensen tegelijk in een ruimte te laten, waarbij ook hier de onderlinge minimale afstand van 1,5 m wordt gerespecteerd. De op te nemen vrije tijd, die helaas noodzakelijk is vanwege een lagere werkdruk, wordt verdeeld

Lees bericht
Productiehal orfa visser 05/03/2020

Bedrijfspresentatie voor vmbo-ers

Elf bedrijvenen organisaties uit Dronten en omgeving, waaronder Orfa Visser, hebben zich dinsdag gepresenteerd op het podium van De Meerpaal. Met de tweedejaars vmbo-ers van Ichthus College en Almere College als publiek vertelden ze over hun bedrijf, werkzaamheden en beroepen. Deze ‘gastlessencarrousel’ is onderdeel van een traject waarin de leerlingen zich oriënteren op hun leer- en loopbaan. De leerlingen kiezen op basis van deze presentaties de bedrijven die ze graag willen bezoeken op 26 maart. Half april wordt de cyclus afgesloten met een presentatiemarkt die door de jongeren wordt ingericht. Deelnemende bedrijven Orfa Visser Auto palace Jan Brinkman Brandweer Coloriet Solana reclamecentrum KWT waterbeheersing Walibi Holland Van Werven Recycling Draaijer installatietechniek Hedibouw

Lees bericht
Foto Bennie Muller 04/03/2020

Bennie Muller, Chef Bankwerkerij bij Orfa Visser

Bennie werd in 1995 door zijn voormalige werkgever eerst twee jaar uitgeleend aan Orfa Visser. Hij was destijds onderhoudsmonteur bij een aardappelbedrijf. ‘De eerste dag hier was bepaald geen liefde op het eerste gezicht.’

Lees bericht
Roelof 25 jaar in dienst 20/10/2019

Roelof Mooy, Flenswalsmedewerker bij Orfa Visser

‘Het leukst aan deze functie vind ik dat ik mijn energie erin kwijt kan, zoals een ander naar de sportschool gaat.’

Lees bericht
Persmachine orfa visser 27/05/2019

Nieuwe Pers

Om te kunnen voldoen aan de nieuwste stand der techniek heeft Orfa Visser haar oude 200 tons pers vervangen voor een nieuwe. Ook de nieuwe pers heeft een capaciteit van 200 ton. Dieptrekken is de ideale manier om metaal naadloos te vervormen. De techniek is bruikbaar voor allerhande soorten metaal en geschikt om veel verschillende soorten vormen te produceren. Orfa Visser beschikt over dieptrekpersen met een maximale capaciteit van 400 ton en is een ware specialist in dieptrekken.

Lees bericht
08/02/2019

Robin Smit, Forceur bij Orfa Visser in Dronten

‘We hebben niet allemaal Visser als achternaam, maar wel het ‘Orfa Visser DNA.’’    

Lees bericht
04/06/2018

Roelof Mooy 25 jaar in dienst bij Orfa Visser B.V.

Vrijdag 1 juni was onze collega Roelof Mooy 25 jaar werkzaam bij Orfa Visser. Roelof is bij Orfa Visser de operator van de flenswalsmachine en doet dit met veel plezier. Wij hebben dit gevierd onder het genot van een heerlijk stukje gebak in de kantine met alle collega’s.

Lees bericht
27/04/2018

Patrick Ahiable 25 jaar werkzaam bij Orfa Visser B.V.

1 mei 2018 werkt onze Patrick Ahiable met een kleine onderbreking alweer 25 jaar bij Orfa Visser B.V. Onze enthousiaste en spontane collega Patrick is vandaag alvast in het zonnetje gezet en getrakteerd op een heerlijk stuk gebak.    

Lees bericht
Orfa Visser stand op de ESEF 2018 26/03/2018

Orfa Visser ‘krachtiger dan ooit’ op de ESEF 2018

“Krachtiger dan ooit” was dit jaar het beursthema van ORFA VISSER. “Krachtiger dan ooit”, omdat we onze expertise voortdurend uitbreiden en blijven investeren in de nieuwste technologie. “Krachtiger dan ooit”, omdat steeds meer opdrachtgevers, ook internationaal opererende ondernemingen, met ons willen samenwerken. “Krachtiger dan ooit,” omdat onze laatste investering sterker is, dan we al in huis hadden.

Lees bericht
10/03/2018

Orfa Visser krachtiger dan ooit… uitnodiging ESEF

Bent u er klaar voor? Wij wel. We nodigen u dan ook van harte uit onze stand te bezoeken op de ESEF, hét evenement van de maakindustrie. Van 20 t/m 23 maart 2018 willen onze medewerkers u graag bijpraten over de ontwikkelingen bij ORFA VISSER. Over de recente investeringen in ons moderne machinepark, de nieuwe ERP-software, de alsmaar toenemende bewerkingen die we kunnen bieden. We willen u graag vertellen, dat steeds meer opdrachtgevers, ook internationaal opererende ondernemingen, met ons willen samenwerken. Want ORFA VISSER is krachtiger dan ooit. Kom onze kracht ervaren in de Jaarbeurs! Orfa Visser, stand 01.E018 ESEF Jaarbeurs Utrecht Vergeet trouwens niet uw visitekaartje of vCard mee te nemen. We verloten namelijk elke dag, onder de bezoekers van onze stand, een Apple iPad.

Lees bericht
25/10/2017

50 jaar aan jubilarissen bij Orfa Visser

Op zaterdag 14 oktober 2017 zijn Diane Stuart en Jan Dekker, beiden 25 jaar werkzaam bij Orfa Visser, uitgebreid in het zonnetje gezet. In een 9 meter lange witte limousine zijn zij bij Orfa Visser opgehaald en onder het genot van een drankje naar de Dinnershow in Hilversum gereden. Ze hebben samen met hun partners genoten van een fantastisch diner met muziek en dans. Het was een bijzonder gezellige avond en zij zullen deze niet snel vergeten.

Lees bericht
Forceermachine 05/09/2017

Orfa Visser investeert in nóg zwaardere forceermachine

Orfa Visser BV investeert in een nieuwe en nog zwaardere forceermachine. De begin september geleverde Leifeld SC316S machine kan tot een diameter van 1600 millimeter vervormen met een kracht van tien ton op het langs support en veertien ton op het boven support. De geplaatste machine is de sterkste die momenteel in Europa beschikbaar is.

Lees bericht
12/11/2016

Forceur Hans de Olde met pensioen

Hans de Olde is per 1 november 2016 met pensioen gegaan. Tweeëndertig jaar geleden kwam hij bij ORFA VISSER B.V. in dienst. Hij werd toen aangenomen door de oud-directeur Gerard Visser, de vader van de huidige directeur Frans Visser. Hans kon direct achter de forceermachine beginnen. Niet dat hij een opleiding in die richting had genoten, of technisch was geschoold, nee hoor … direct een interne opleiding en aan de slag, want ORFA VISSER B.V. zocht een forceur. Bij ORFA VISSER B.V. heeft Hans altijd het zogenaamde hand forceren beoefend, dat werd uiteigenlijk ook z’n specialisme. Automatisch forceren was niet zo zijn ding. De werkplek van Hans stond meestal vol met koperen ketels voor pauken. Deze werden eerst geforceerd en daarna door Hans na gedraaid om een egaal glanzend oppervlak te krijgen. De pauken waren voor een fabrikant van muziekinstrumenten. Hans heeft in zijn ORFA VISSER B.V. periode ca. 6000 stuks afgewerkt! Naast de pauken, werkte hij ook aan de ketelranden, de spanringen en de ketelophangingen. Dus bijna een kompleet product. Dit is de reden waarom Hans altijd het eerst, bij een orkestuitvoering op de televisie, kijkt naar de pauken. Hans heeft als geboren Twentenaar een echte no nonsens mentaliteit.

Lees bericht
30/03/2016

ESEF 2016

Museumstand ‘De Oude Meesters uit Flevoland’ kreeg veel lof op de ESEF 2016. Inmiddels is het bij ORFA VISSER een traditie, om iedere ESEF-beurs weer met een nieuw thema te komen. Dit keer koppelde ORFA VISSER het gedegen vakmanschap aan de nieuwe technologie in het bedrijf. Bezoekers werden in de ‘museumstand’ geïnformeerd over de laatste stand van zaken én over onze manier van denken en werken. Ze werden tevens bijgepraat over de technologische ontwikkelingen en de oplossingen die ORFA VISSER kan bieden voor het uitbesteden van werk. Technologie waardoor nog efficiënter, sneller en hoogwaardiger geproduceerd kan worden.

Lees bericht
logo Orfa Visser 11/02/2016

In Memoriam Gerard Visser

Wij zijn bedroefd dat op 2 februari 2016 in de leeftijd van 94 jaar plotseling is overleden onze gedreven en vakkundig oud-directeur Gerard Visser, zoon van Wibertus Visser, oprichter Orfa Visser B.V. en vader van Frans Visser, huidig directeur Orfa Visser B.V. Wij gedenken hem met eerbied en respect. Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Medewerkers Orfa Visser B.V. Dronten

Lees bericht
Pand orfa visser 14/01/2016

Orfa Visser gastheer voor Regieraad Techniek

Op 21 januari is Orfa Visser gastheer voor de oprichting van de Regieraad Techniek Flevoland. Tien partijen tekenen dan de intentieverklaring voor deze raad: naast de provincie Flevoland zijn dat de werkgeversorganisaties, de werknemersorganisaties en hun opleidings- en ontwikkelingsfondsen. In de raad zal ook het onderwijs vertegenwoordig worden. Doel van deze Regieraad is te zorgen dat de Flevolandse arbeidsmarkt ook in 2025 beschikt over voldoende en goed opgeleid personeel in de technische sector. Dat is zeker voor een innovatief bedrijf als Orfa Visser een belangrijk onderwerp, reden waarom Frans Visser graag zijn bedrijf openstelt voor de kick-off. Meer informatie: http://www.regieraadtechniek.nl/kick-off/

Lees bericht
18/12/2015

Interview Metaal & Techniek

Lees het volledige bericht: 2015-12-Metaal-Techniek-artikel-OV

Lees bericht
BP73318 apparaat 28/08/2015

ORFA VISSER zet slim in op twee nieuwe forceermachines

Om nog efficiënter te kunnen produceren heeft ORFA VISSER het afgelopen half jaar fors geïnvesteerd in twee uiterst geavanceerde forceermachines. Met deze investering van zo’n slordige anderhalf miljoen kan ORFA VISSER nu vrijwel alle markten bedienen. Van klein formaat tot bijna twee en halve meter in diameter. Van enkelstuks tot series van vele duizenden. Door aanvulling van deze twee nieuwe Leifeld forceermachines op het bestaande machinepark, kan ORFA VISSER alle diameters tot 2,4 meter in kleine en grotere series snel en efficiënt produceren en daardoor deze zeer concurrerend aanbieden. Dit (afhankelijk van de vorm) bij een maximale staaldikte van 15 mm en aluminium 20 mm. Nieuwsgierig naar wat dit ook voor u kan betekenen? Wij ontvangen u graag.

Lees bericht
10/03/2015

Sponsoring Vitree bus regio Kampen

Als internationaal toeleverancier is Orfa Visser B.V. ook betrokken bij de regio! Orfa Visser B.V. heeft wederom besloten (mede)sponsor te zijn voor de aanschaf van een bus voor Vitree , zodat hun cliënten de komende vijf jaar met de bus in de regio Kampen kunnen worden vervoerd. Vitree is professional in jeugdhulp met als motto: “toekomst voor de jeugd”. Vitree biedt hulp in (en met) het gezin, als er sprake is van meer dan één probleem. Als hulp thuis niet voldoende is, geeft Vitree voorrang aan opvang van het kind of de jongere in een vervangende gezinssituatie, bijvoorbeeld in een van onze 500 pleeggezinnen. Voor iedere vraag een passende vorm van hulp; snel en kort waar kan, speciaal en intensief waar nodig. Orfa Visser B.V. wil op deze manier een steentje bijdragen aan “ de toekomst voor de jeugd”!

Lees bericht
30/03/2014

ESEF 2014 voor Orfa Visser succesvol

De ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. De prachtige stand van Orfa Visser BV werd door velen gezien als één van de mooiste van de ESEF. De stand met als thema “Orfa Visser al 90 jaar ijskoud de beste” stond in het teken van het negentig jarig bestaan en de reis die het voltallige personeel met partners heeft gemaakt naar Lapland in Finland. De ijsbreker, het ijshotel en het team van Orfa Visser waren in de stand terug te vinden. Middels een driedelige mailing zijn klanten en prospects uitgenodigd de stand van Orfa Visser BV te bezoeken. Onder het genot van een kop koffie of een glaasje kon er bijgepraat worden over de mogelijkheden en continuïteit die Orfa Visser zijn klanten en prospects nu en in de toekomst te bieden heeft.Niemand ging met lege handen naar huis, alle genodigden kregen een tasje mee gevuld met een fles Jägermeister die ijs-en ijskoud gedronken moet worden. Door een visitekaartje achter te laten had men ook nog kans op de dagprijs. Aan het einde van elke beursdag werd een kaartje getrokken. De winnaar komt in het bezit van een ijsblokjesmachine.

Lees bericht

Menu

Overig